– Hells Angels-leder i Tromsø knivstukket

En mann som ifølge avisa Tromsø skal være en leder i motorsykkelklubben Hells Angels, ble søndag morgen knivstukket i lokalene til Hells Angels i Tromsdalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): Mannen ble ikke livstruende skadd. Han skal ha blitt knivstukket flere ganger i halsen. Han ble brakt til legevakten for behandling, og var søndag kveld utskrevet derfra.

– Politiet har pågrepet et titall personer. Noen er avhørt, noen er løslatt og noen er fortsatt her, opplyste operasjonsleder Ørjan Hole ved Troms politidistrikt til NTB søndag kveld.

Han vil ikke si noe om gjerningsmannen er blant de pågrepne. Han kan heller ikke si noe om motivet, hvor mange som var til stede i lokalet da knivstikkingen fant sted eller hva slags arrangement de deltok på.

Mannen som utførte ugjerningen, skal ifølge iTromso.no også være medlem av motorsykkelklubben. Meldingen om hendelsen kom inn til politiet litt før klokka halv fem søndag morgen. Det var Universitetssykehuset Nord-Norge som meldte fra om knivstikkingen. Politiet fortsetter etterforskningen i saken. (©NTB)

Personvernpolicy