Snoop vil bli rocker

Snoop vil bli rocker
Snoop vil bli rocker

Rap-ikonet Snoop Dogg er ikke lenger inspirert av hip hop, og vil heller satse på rocken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vil rocke med de storeVil rocke med de store

36-åringen, som egentlig heter Calvin Broadus, skal ha avslørt overfor MTV at han svært gjerne vil jobbe med folk som Bono, Mick Jagger og Madonna på sine fremtidige prosjekter. Han vil gjøre dette fordi han ikke lenger finner inspirasjon i hip hopen.

Om de tre stjernene også vil samarbeide med Snoop Dogg gjenstår riktig nok å se, men i alle fall hevder rapperen at hans neste album høyst sannsynlig vil være mer influert av rock'n'roll enn av hip hop.

- Jeg har lyst å jobbe sammen med folk som Madonna, Bono og Mick Jagger. Jeg er høy på rock, mann! Rappere utvikler seg jo ikke så mye, innrømmer han. - De kan gjøre hva jeg allerede har gjort. Jeg vil forsøke å gå mer i dybden på noe som er utenfor det segmentet og som er større enn meg selv.


Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy