Erik Thorstvedt til TV 2 Sporten

<div class="photographer">(Foto: Håvard Solem/TV 2)</div>
(Foto: Håvard Solem/TV 2)

- Jeg skal grave litt dypere, sier keeperlegenden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erik Thorstvedt (45) er klar som TV 2 Sportens nye programleder på fotball. Keeperlegenden skal lede et fast mandagsprogram fra Tippeligaen på TV 2 Zebra, i tillegg til å lede kveldssendingene fra Wien under EM i fotball i juni.

- Jeg ønsker å skape de gode opplevelsene for seeren, og vil også å vise seeren de underforliggende årsakene til det som skjer på banen, ikke bare situasjoner som oppstår der og da. Jeg skal grave litt dypere, sier han i en pressemelding fra kanalen

Jobber med Davy

Thorstvedt skal også ha en oppsummeringsrolle under fotball-EM. Fra 6. juni skal ha han daglige kveldssendinger fra Wien på TV 2. Thorstvedt vil inngå i TV 2 Sportens programlederteam i fotballsatsingen sammen med Davy Wathne og Carsten Skjelbreid.

- Det er jo en ære å blir med i en programledertrio sammen med Carsten og Davy. TV 2 er et veldig apparat, og jeg gleder meg til å få være med i dette apparatet, mener Thorstvedt, som tror han kan lære en del av sine nye kollegaer.

- Erik vil gi oss en ekstra dimensjon, sier TV 2s fotballsjef Vegard Jansen Hagen.

Det er tydelig at Hagen har store forventninger til Thorstvedt.

- Med sin ruvende standing i fotball-Norge, humor, programledererfaring og en ofte annerledes inngang til fotball, vil Erik fornye og forsterke TV 2 Sporten. I møtet med det beste fra TV 2s fotballsendinger vil Eriks ideer bli til et fotballprogram som tilbyr noe nytt og forhåpentligvis også vil appellere til enda større seergruppe enn vi når ut til i dag.

I EM vil Thorstvedt lede kveldssendingene som oppsummerer høydepunkter under mesterskapet.

Thorstvedt var i mange år ekspert i Canalplus, og senere har han hatt suksess med «Heia Tufte»-serien på TVNorge.

Personvernpolicy