Ragde-romanar selt til 16 land

Anne B. Ragde (Foto: Scanpix)
Anne B. Ragde (Foto: Scanpix)

Anne B. Ragdes suksesstrilogi om familien Neshov vekker stadig større interesse i utlandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2007 ble det inngått hele ti nye kontraktar, seinast i Frankrike, Bulgaria og Ungarn. Det melder Oktober forlag i ei pressemelding.

«Berlinerpoplene» og «Eremittkrepsene» blei nyleg selt til det franske forlaget Esprit de Péninsules. «Berlinerpoplene» er selt til det bulgarske forlaget Damyan Yakov, mens det ungarske forlaget Generalpress, som har hatt stor suksess med «Berlinerpoplene», har kjøpt rettane til «Eremittkrepsene».

«Berlinerpoplene» er dermed selt for utgiving i seksten land: Danmark, Bulgaria, Frankrike, Finland, Sverige, Tyskland, Færøyene, Island, Italia, Latvia, Estland, Ungarn, Russland, England, Romania og Nederland. Eremittkrepsene er selt til ti land, og fem land har sikra seg rettane til siste del av trilogien, «Ligge i grønne enger».

Personvernpolicy