Sarkozys kjæreste ikke velkommen

<p><em>Frankrikes president Nicolas Sarkozy og kjæresten Carla Bruni tittet på  pyramidene i Egypt i juleferien. Saudi-Arabia ønsker ikke den franske  presidentens nye kjæreste velkommen under et offisielt besøk neste uke.  Arkivfoto: REUTERS/Nasser Nuri/SCANPIX </em></p>
Frankrikes president Nicolas Sarkozy og kjæresten Carla Bruni tittet på pyramidene i Egypt i juleferien. Saudi-Arabia ønsker ikke den franske presidentens nye kjæreste velkommen under et offisielt besøk neste uke. Arkivfoto: REUTERS/Nasser Nuri/SCANPIX

Saudi-Arabia vil ikke at Nicolas Sarkozy tar med seg sin kjæreste når han i neste uke kommer på offisielt besøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En anonym diplomat opplyser at eks-fotomodellen Carla Bruni ikke blir med til det strengt islamske landet.

Den franske presidenten har de to siste ukene feriert sammen med Bruni i Egypt og Jordan. De har ikke lagt skjul på at de er kjærester, og flere politikere i de to landene mener det er upassende at Sarkozy deler hotellrom med en kvinne han ikke er gift med.

I Saudi-Arabia gjelder de islamske sharialovene, og det er strenge restriksjoner på samværet mellom kvinner og menn både på skoler og arbeidsplasser. (©NTB)

Personvernpolicy