Mann pågrepet etter dødsfall på Nordmøre

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med et dødsfall i Halsa kommune på Nordmøre søndag. Foto: Irene Røe Vaagan / SCANPIX.<p> </p>
En person er pågrepet og siktet i forbindelse med et dødsfall i Halsa kommune på Nordmøre søndag. Foto: Irene Røe Vaagan / SCANPIX. 

En 48 år gammel mann er pågrepet og siktet etter et dødsfall i Halsa kommune på Nordmøre. Mannen erkjenner ikke straffskyld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vågland/Oslo (NTB-Jørgen N. Haugseth): Politiet fikk søndag morgen melding om at en person var funnet død i Halsa kommune.

Den avdøde er en 49 år gammel mann, opplyser politiet til NTB.

Politiet ønsker ikke å si noe om hvordan mannen døde, men forteller at han er sendt til obduksjon. Politiet ønsker heller ikke å si om det er funnet noe drapsvåpen.

- Når det gjelder hva som er kommet fram av bevismessig art, så ønsker jeg ikke å gå inn på det, sier politimester Arnstein Nilssen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Siktet
En 48 år gammel mann er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Siktelsen er foreløpig og kan bli utvidet i løpet av de nærmeste dagene.

Politiet har avhørt mannen, men ifølge Dagbladet.no erkjenner den siktede ikke straffskyld.

- Min klient erkjenner ikke straffskyld, sier forsvarer Magnhild Pape Meringen til Dagbladet.no.

Vitner
Politiet har sperret av en eneboligen ved Vågland i Halsa der mannen ble funnet død.

- Vi har avhørt vitner, og det er gjort tekniske undersøkelser. Vi vil vurdere om vi skal be Kripos om teknisk bistand, sier Nilssen.

Mandag morgen vil politiet gjenoppta etterforskningen og ta stilling til om 48-åringen skal fremstilles for varetektsfengsling.

- På grunn av faren for bevisforspillelse vil vi høyst sannsynlig be om varetektsfengsling, sier politimesteren. (©NTB)

Personvernpolicy