The Kinks tilbake i løpet av året?

The Kinks tilbake i løpet av året?
The Kinks tilbake i løpet av året?

Som ABC Nyheter kunne avsløre allerede før jul, har nå resten av musikkpressen fått nyss om at går mot en gjenforening av The Kinks.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På vei mot gjenforening av sitt gamle band i løpet av 2008På vei mot gjenforening av sitt gamle band i løpet av 2008

Da vi intervjuet Ray Davies før jul antydet han sterkt at det kan gå mot en snarlig gjenforening av hans gamle band, The Kinks. I dag følger den britiske avsisen Daily Mail opp tråden og rapporterer om at Davies har planer om å sette sammen den originale besetningen av det legendariske bandet, og at det også kan bli en turne i løpet av 2008.

Dave Davies, Rays bror og gitarist i the Kinks, fikk slag i 2004, mens bassist Pete Quaife har hatt problemer med nyrene. Ray sier overfor den engelske avisen at dette ikke er noe hinder for at de to er like gira på å gjenforene bandet som han selv er.

- Jeg snakket med Quaife for rundt en måned siden, og da sa han at han svært gjerne vil lage en ny plate sammen med meg, sier ray Davies til Daily Mail. – Jeg tror Dave er i ferd med å bli bedre også, og Mick spiller fremdeles. Det ville være flott å finne tilbake til hverandre bare for å se på hvilke musikalske ideer vi har nå og hva som kan skje, sier han.

Davies avslører samtisig at han savner det å være i et band når han holder på med sine soloprosjekter.

- Det er lett å savne den interaktive biten av det hele. Du kommer til et punkt med andre musikere, men det bli aldri med samme lidenskap.

Det er mest sannsynlig at den angivelige gjenforeningen og den eventuelle turneen vil finne sted etter at samleboksen «Retrospective» slippes senere i år.


Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Personvernpolicy