Meny

To pistolran i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iført finlandshette og utstyrt med pistol klarte en raner å true til seg penger og mobiltelefon fra en taxisjåfør i Oslo natt til søndag. To minutter senere ble en mann ranet med pistol i sentrum.

Taxisjåføren var i ferd med å avslutte for natten da raneren slo til i Trygve Strømbergs vei på Søndre Nordstrand klokken 4.31 natt til søndag.

– Vi leter med politihelikopter, hundepatruljer og vanlige patruljer etter raneren som løp fra stedet til fots, sier operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk i Oslo politidistrikt til NTB.

Flere politipatruljer leter også etter en mann som løp fra stedet til fots etter å ha ranet en mann i Storgata i sentrum for penger og mobiltelefon klokken 4.33.

– Ingen personer ble skadd i noen av ranene, sier Bjørnbakk som legger til at Oslo-natten for øvrig har vært preget av en god del bråk i sentrum. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Scanpix

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus