Meny

Vil tillate at Bhuttos grav åpnes

Vil tillate at Bhuttos grav åpnes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pakistanske myndigheter sier de vil tillate at Benazir Bhuttos grav åpnes slik at dødsårsaken kan undersøkes grundigere.

Islamabad (NTB-AFP): Det pakistanske innenriksdepartementet hevder at Bhutto døde av hodeskader etter å ha blitt kastet mot soltaket på en bil etter en bombeeksplosjon. Det er ikke funnet kuler eller granatsplinter, ifølge myndighetene. Bhuttos partifeller mener myndighetene prøver å skjule at opposisjonslederen ble skutt og med det underslå at de ikke hadde sikret henne godt nok vakthold.

Myndighetene vil godta at graven åpnes dersom Bhuttos parti ønsker dette, sa en talsperson for innenriksdepartementet lørdag. Islamabad har kun forholdt seg til fakta i forbindelse med Bhuttos død, ifølge talsperson Javel Iqbal Cheema. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus