Meny

– Håpet om å finne tolvåring svinner sakte

46 år gamle Harald Korstvedt, ble funnet omkommet 2. juledag. Håpet om å finne hans tolv år gamle sønn minskes. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har ingen planer om å gi opp, selv om sjansene for å finne den savnede tolvåringen Henrik Korstvedt minker.

Stavanger (NTB): Lørdag fortsetter søket etter gutten som forsvant ved ferjekaia i Mortavika i Rennesøy kommune med leting i strandsonen, søk fra båter og undervannssøk med miniubåt.

– Vi fortsetter lørdag, og vil etter hvert vurdere hva vi skal foreta oss søndag. Hvor lenge vi vil fortsette å lete vil vi ikke si noe eksakt om, men tida går og håpet om å finne gutten svinner sakte, sier operasjonsleder Tormod Rostøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

Guttens 46 år gamle far, Harald Korstvedt, ble funnet omkommet 2. juledag. Tidligere på dagen hadde han og sønnen dratt ut for å fiske fra kaia. Tolvåringen ble meldt savnet da faren ble funnet druknet.

Politiet opplyser at de har begynt å utelukke muligheten for å finne gutten på land, og vil derfor først og fremst lete i strandsonen og i sjøen. Det er fortsatt frivillige med i letingen.

Lørdag vil det bli flagget på halv stang fra alle offentlige bygninger i Rennesøy kommune for å markere tragedien, melder NRK. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus