Meny

Gir opp håpet om å finne tolvåring i live

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har gitt opp håpet om å finne den tolv år gamle Henrik Korstvedt fra Rennesøy i live.

Stavanger (NTB): - Vi skal lete med miniubåt langs moloen i Mortavika natt til lørdag og fortsette søket i strandsonen i helgen, men vi leter nå etter en antatt omkommet, sier operasjonsleder Britt Randulff Karlsen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Tolvåringen og faren hans, Harald Korstvedt (46), dro ut for å fiske 2. juledag. Gutten ble meldt savnet etter at 46-åringen ble funnet omkommet ved ferjekaia i Mortavika i Rennesøy kommune.

Til tross for omfattende søk både på land og i sjøen, er det fortsatt ikke funnet noen spor etter gutten.

- Stedet der bilen er parkert og hvor det er sannsynlig at de har beveget seg, ga etter politiets mening et godt utgangspunkt for letingen. Det vanligste er at mennesker som har druknet, blir funnet like i nærheten av ulykkesstedet, sier Randulff Karlsen.

I alt deltok rundt 100 personer i letingen fredag. Hovedredningssentralen har avsluttet sitt engasjement i leteaksjonen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus