Meny

Keeper-Jarstein klar for RBK

(Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg og Odd Grenland ble fredag ettermiddag enig om en overgang for landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (23).

Dagen etter at klubbens nye hovedtrener, svenske Erik Hamrén, skrev under kontrakten med Rosenborg, sikret trønderne seg en svært etterlengtet forsterkning. For omkring 10 millioner kroner ble Rune Almenning Jarstein en del av RBK-troppen fra nyttår.

– Akkurat nå har vi tre gode keepere, og konkurransen er stor, sier assisterende sportsdirektør Erik Hoftun i Rosenborg til rbk.no.

Han presiserer at ingen avtaler er underskrevet ennå, men at Rosenborg er muntlig enig med både Odd Grenland og Rune Almenning Jarstein.

Det ventes at keeperen reiser til Trondheim neste uke for å skrive under sin personlige kontrakt. Laget samles til trening 3. januar.

Hoftun har travle dager i sportsdirektør Knut Torbjørn Eggens sykefravær. Torsdag sikret han også underskriften til Kongsvinger-spiller John Pelu.

Hoftun reiste tidlig fredag morgen sørover for å forhandle med Odd Grenland. Etter noen timer ble klubbene enig om overgang for Jarstein.

Rune Almenning Jarstein har spilt for Odd Grenland siden 2002, og 24-åringen er etablert i Norges landslag som reservekeeper for Håkon Opdal.

Ifølge avisen Varden høynet trønderne sitt tilbud torsdag fra opprinnelige 9 millioner kroner. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus