Leter etter 12-åring i hytter

<p>En mann ble onsdag funnet død i sjøen ved Mortavika utenfor Stavanger. Kort tid etter ble det klart at også hans 12 år gamle sønn er savnet etter fisketuren de var på. (Foto: Scanpix)</p>
En mann ble onsdag funnet død i sjøen ved Mortavika utenfor Stavanger. Kort tid etter ble det klart at også hans 12 år gamle sønn er savnet etter fisketuren de var på. (Foto: Scanpix)

Politiet vil fredag lete i omkringliggende bygninger etter Henrik Korstvedt (12), som ble meldt savnet onsdag ettermiddag i Rennesøy i Rogaland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi vil starte dagen med å lete i hytter og naust i området, sier operasjonsleder Tormod Rostøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

12 år gamle Korstvedt ble meldt savnet onsdag etter at faren, 46 år gamle Harald Korstvedt, ble funnet død i vannet. De to var sammen på fisketur da faren havnet i sjøen ved ferjekaia ved Mortavika i Rennesøy kommune. Da pårørende skulle underrettes om funnet av faren, ble det klart at også sønnen var savnet.

Letingen har foregått siden Henrik Korstvedt ble savnet onsdag. På tross av søk både på land og i sjøen, var det fredag morgen fortsatt ikke funnet noen spor etter gutten.

– Stedet der bilen er parkert og hvor det er sannsynlig at de har beveget seg gir et godt utgangspunkt for letingen. Vi vil gjøre en vurdering i løpet av dagen av hvor lenge letingen vil fortsette, sier operasjonsleder Rostøl. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus