Meny

Bhuttos kiste på vei til hjembyen

Tilhengere av tidligere statsminister Benazir Bhutto bar torsdag kisten hennes i Rawalpindi, byen hvor hun ble drept i et selvmordsangrep. Foto: Reuters/Ahmad Masood/SCANPIX 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kisten med den drepte opposisjonslederen Benazir Bhutto ble hentet fra sykehuset i Rawalpindi torsdag kveld for senere å bli flydd til hennes hjemby Larkana.

Det var kaotiske scener da hundrevis av mennesker samlet seg rundt den enkle trekisten med den avdøde opposisjonslederen sent torsdag.

Mange av de sørgende forsøkte å ta på kisten da den ble båret ut av sykehuset, og liket ble brakt videre i en ambulanse som måtte kjøre svært sakte på grunn av den store menneskemengden som hadde samlet seg utenfor sykehuset.

Bhuttos ektemann Asif Zardari kom torsdag kveld til Pakistan for å delta i begravelsen hennes, som trolig vil finne sted fredag, ifølge nyhetsbyrået AFP. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus