Meny

Commandos mot journalister

Mervin Silva og hans livvakter på vei vekk fra tv-stasjonen. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sri Lankas elitesoldater ble satt inn mot journalistene i det statlige fjernsynet torsdag.

Da hadde journalistene tatt hånd om en statsråd som angivelig skal ha gått til fysisk angrep på en av journalistene, melder AFP.

Det var anti-kidnappingsavdelingen av spesialstyrkene som slo til mot Rupavahini TVs lokaler for å frigi arbeidsminister Mervin Silva som skal ha stormet tv-studioet med sine livvakter og gått til angrep på journalistene.

Uredigerte opptak viser Silva som blir ført ut av bygningen av soldater. Bygningen er normalt strengt bevoktet på innsiden av hovedstadens sikkerhetssone.

- Minister blir holdt av oss på et kontor her, annonserte tv-stasjonen tidlig på torsdag.

Etter at han var blitt holdt i cirka to og en halv time erklærte journalistene det hele som en stor seier for media i landet.

Statsråden ble deretter tvunget til å beklage overfor journalistene foran kameraene.

En av livvaktene ble banket opp av journalistene. Sønnen til ministeren var også involvert i angrepet på tv-stasjonen. Han har tidligere blitt ilagt et besøksforbud mot hovedstadens nattklubber fordi han har vært involvert i bråk en rekke ganger.

Årsaken til at ministeren og hans livvakter gikk til angrep på tv-stasjonen var at man valgte å ikke sende en tale han holdt onsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus