Meny

Valla varsler nye avsløringer

(Foto: Scanpix)
 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla kommer til å referere fra fortrolige politiske samtaler i sin neste bok.

Valla skal begynne på sin selvbiografi i januar neste år, da hun etter fylte 60 kan kombinere sin frie stilling i LO med delvis pensjon.

Hun sier til Aftenposten at boken kommer inn på konflikten med Ingunn Yssen, men at den blir mer analyserende i formen enn boken som kom i høst, som er i dagboksform.

På spørsmål om boken kommer til å bli ubehagelig for noen, sier Valla at det har hun ingen formening om. Men, legger hun til:

– Jeg tror det er viktig at man er ærlig i en biografi. Og jeg mener at når politikere på toppnivå snakker sammen om politiske saker, så må man regne med å bli referert.

Hun varsler også at hun kommer til å skrive om hvordan noen brukte Yssen-saken for å bli kvitt henne som LO-leder. Hun sier også at hun vil skrive mer om forholdet mellom henne og tidligere LO-leder Yngve Hågensen og Fellesforbundets Kjell Bjørndalen og om hun ble motarbeidet av de to.

Selvbiografien er ventet å komme ut i 2009. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus