Meny

Få fikk ribbe-krise

 Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Færre ringte ribbetelefonen på julaften i år. Opplysningskontoret for kjøtt er fornøyd.

- Dette tolker vi bare positivt. Det betyr at vi har nådd fram med rådene våre for tilbereding av ribbe og pinnekjøtt, sier informasjonsleder Thomas Tangen i Opplysningskontoret for kjøtt til NTB.

15 kokker og mateksperter satt julaften klare for å svare på spørsmål. I alt fikk de mellom 300 og 350 telefoner, nesten en halvering siden i fjor. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus