Meny

Dronning Elizabeth II åpner egen YouTube side

Dronning Elizabeth II åpner egen YouTube side

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åpningen av siden markerer 50 års jubileet for Dronningens første fjernsynsopptreden i 1957, og skal inneholde både nytt og gammelt materiale.

Slottet lanserer siden i et håp om å gjøre den 81 år gamle dronningen mer tilgjengelig for den yngre generasjon, i tillegg til mennesker i andre land.

"The Royal Channel" vil blant annet inneholde klipp fra statsbesøk av statsministere og andre tungtveiende personer, samt en dag i Prins Charles liv og Dronningens årlige 1. juledagstale.

Blant eldre nyheter er klipp fra bryllupet i 1923 mellom Duke of York og Lady Elizabeth Bowes-Lyon - Dronningens foreldre, og Dronning Alexandras tur til West Ends roseslegere i 1917.

Dronningen er svært opptatt av å kunne kommunisere med Folket og holder seg alltid oppdatert på nye måter å gjøre dette på, sier Slottets pressetalskvinne til BBC.

"The Royal Channel" kan besøkes her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus