Carew reddet Villa

Råsterke John Carew reddet ett poeng for Aston Villa mot Manchester City lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carew reddet ett poeng for Aston Villa i lørdagens kamp mot Manchester City. Foto: Scanpix.Carew reddet ett poeng for Aston Villa i lørdagens kamp mot Manchester City. Foto: Scanpix.

Birmingham (NTB): Carew ble den store helten hjemme på Villa Park med sin utligning til 1-1 etter 14 minutter. Nordmannen fikk ballen fra Wilfred Bouma 30 meter fra mål, og viste styrke da han kjempet seg fri fra City-forsvaret og skjøt forbi målvakt Joe Hart fra rundt 12 meter.

- Det var en veldig stor fremvisning. John var rett og slett fantastisk. Han fortjente virkelig målet, sa manager Martin O'Neill til klubbens hjemmeside om nordmannens fjerde ligamål for sesongen.

Tre minutter tidligere hadde Rolando Bianchi gitt gjestene ledelsen.

- Vi svarte veldig raskt til det tidlige ledermålet. Vi slo tilbake og hadde sjanser til å vinne, så jeg er skuffet over at vi ikke klarte det, sa O'Neill.

Svennis fornøyd med gløden

- Jeg er fornøyd med troppens kampglød. Vi kjempet hardt og forsøkte å vinne. Villa var farlige på kontringer, men vi kunne ikke slutte å angripe, oppsummerte Citys manager Sven-Göran Eriksson ifølge BBC.

Carew spilte hele kampen for Villa som ligger på åttendeplass i engelsk eliteserie, men det er ikke langt opp til lagene som ligger på europacupplass. Manchester City holder fortsatt fjerdeplassen etter lørdagens poengdeling. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus