Meny

Styrelederen i Oslo Taxi går

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glenn Tuxen trekker seg som styreleder i Oslo Taxi med umiddelbar virkning. Nestleder Guri Bringsli overtar som styreleder fram til neste generalforsamling.

Oslo (NTB): Tuxen ønsker nå å konsentrere seg om å motbevise påstander fra Samferdselsetaten om at han og hans kone skal ha drevet ulovlig, heter det i en pressemelding fra Oslo Taxi.

Til Aftenposten.no sier Tuxen at han vil kreve en beklagelse fra Samferdselsetaten i Oslo. Bakgrunnen er uttalelser om hans drosjevirksomhet fra en direktør i Samferdselsetaten i et innslag på TV 2 sist søndag.

– Jeg og min kone driver på regulær måte. Det er litt spesielt å forhåndsprosedere en slik sak i media, sier han til avisen.

Bakgrunnen for saken er at Samferdselsetaten skal gå gjennom 200 løyvehavere for å sjekke om drosjevirksomhet er deres hovederverv. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus