Meny

Montgomery kan overta 1881

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den omstridte irske avismagnaten David Montgomerys norske selskap Edda Media ønsker å overta Opplysningen 1881.

- Flere aktører har vært i kontakt med Opplysningen fordi vi har en god strategisk posisjon og lønnsomhet. Det er ikke vanskelig å se at Edda Media kan være en god industriell match for Opplysningen 1881, sier Rune Rinnan i Televenture til Aftenposten.

Han har tidligere vært leder, og sitter fortsatt i styret for Opplysningen 1881.

Interessen fra Montgomery kan skape ny uro rundt Opplysningen 1881, som sysselsetter 900 personer - mange av dem kvinner - i flere utkantstrøk landet rundt. Utskillelsen av 1881 fra Telenor i 2005 skapte kraftig lokal motstand og politisk bråk.

En overtakelse av Opplysningen 1881 ble diskutert på et styremøte i Edda denne uken. Verken administrasjonen eller de ansatte i Opplysningen 1881 var torsdag orientert om det nye framstøtet fra Edda Media, skriver Aftenposten. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus