Filmet skolejenter i dusjen

I mer enn tre år filmet lærerassistenten skolejenter mens de dusjet eller skiftet i garderoben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenter i 10-14-årsalderen fra til sammen ti skoleklasser i Sandnes ble filmet etter svømmeundervisningen på Høyland skole. Den 33 år gamle lærerassistenten har innrømmet at han sto i en sluse mellom dusjrommet og svømmehallen og filmet jentene gjennom et nøkkelhull.

Filmingen foregikk fra januar 2004 til mars 2007, skriver Stavanger Aftenblad.

Omfattende tiltale

Mannen er nå tiltalt for å ha laget seksualiserte bilder av barn ved å filme helt eller delvis avkledde jenter. Ifølge Kripos er det ikke funnet bevis for at mannen hadde videreformidlet bilder eller filmer.

Det er tatt ut en omfattende tiltale mot mannen. De mest alvorlige postene er seksuell omgang med barn under 14 år. Lærerassistenten hadde i fjor samleie med en tolv år gammel jente på en campingplass, og ved tre andre anledninger hadde han samleie med en 13 år gammel jente på et hotell i Kristiansand.

Webkamera

Videre er mannen tiltalt for å ha forledet barn til å utvise seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd. Han skal ha hatt kontakt med rundt 60 jenter i alderen ti til 16 år på MSN og mobiltelefon. Han skal ha lurt jentene til å kle av seg foran webkamera og utføre seksuelle handlinger med seg selv.

Ifølge statsadvokat Erik Førde har lærerassistenten samarbeidet med politiet under etterforskningen og tilstått de faktiske forhold som er omtalt i tiltalen.

Saken kommer trolig opp for Kristiansand tingrett i januar. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus