Sopranos populært på boks

(Foto: Scanpix)<br><p> </p>
(Foto: Scanpix)
 

Warner Bros. Entertainment Norge regner med å selge 240.000 bokssett av Sopranos innen utgangen av 2008.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som svorne Sopranos-fans kanskje har fått med seg, så lanseres siste del av den avsluttende sesong seks den 13. februar.

I løpet av to år har Warner Bros. Entertainment Norge (WBE) sammenlagt solgt om lag 160.000 boksett av den populære serien.

- Neste år regner vi med å selge 80 000 Sopranos-bokser, sier Håvard Erga, country manager for Norge i Warner Home Video, til Aftenposten.no.

Dermed kan nærmere en kvart million nordmenn eie et bokssett med den populære TV-serien.

Størst i norden

Med nær 1 milliard kroner i omsetning første halvår, har det norske videomarkedet passert det svenske og er for første gang størst i Norden.

Hele 8,9 millioner DVD-er ble solgt i Norge første halvår 2007. Dette betyr at markedet er firedoblet siden 2003, da tallet var 2,2 millioner. Tallene kommer fram i rapporten Norske Videovaner, som utgis jevnlig av markedsanalysebyrået GfK på oppdrag fra bransjeorganisasjonen FILM&KINO.

Les også:

Vi ser mest på DVD

Norske filmer i spilleren

Mørketiden etter Sopranos

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus