Stjal klærne til de vise menn

De tre vise menn Kaspar, Melchior og Baltasar, eller bare noen uteliggere? Foto: The Nativity Story.
De tre vise menn Kaspar, Melchior og Baltasar, eller bare noen uteliggere? Foto: The Nativity Story.

Kledte seg ut som de tre vise menn for å overleve den kalde vinternatten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En hjemløs 53 åring i Tyskland var ikke rådløs da natten var lang og kulda satte inn. For å klare seg gjennom den frosne vinternatten, kledte han seg liksågodt i kostymene til de tre vise menn - og la seg til å sove utenfor et varemagasin.

Hendelsen utspant seg lørdag i den tyske byen Essen. Og ifølge den tyske nettavisen Spiegel Online, ble sikkerhetsvaktene svært forundret da de kom over uteliggeren kledt i de særpregede klærne til Kaspar, Melchior og Baltasar. Klærne hadde han tjuvlånt fra en juleutstilling på torget.

– Det var en veldig kald natt, og derfor tror jeg nok ikke at de tre vise mennene hadde så mye i mot det, sa en talsmann for det tyske politiet i Essen til Spiegel Online.

Den 53 år gamle uteliggeren ble likevel tatt med til en politistasjon for identifisering, men ble løslatt igjen like etterpå.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus