Märtha fortalte erotiske eventyr

Märtha fortalte erotiske eventyr
Märtha fortalte erotiske eventyr

Prinsesse Märtha Louise sto for underholdningen da de ansatte i eventbyrået Gyro i Oslo hadde julebord i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen skal ha framført et erotisk eventyr for voksne på julebordet. Prinsessens manager Jan Sollesnes vil ikke utelukke at prinsessen kan hyres inn også av andre selskaper.

- Jeg snakker ikke om penger. Alle forespørsler vil bli vurdert, så lenge de er av en art som passer med hennes kulturformidling, sier Sollesnes til VG.

Reklameguru Ingebrigt Steen-Jensen mener prinsesse Märtha benytter seg av sin status for å tjene penger. Han sammenligner opptredenen med det idrettsutøvere og politikere stiller opp på i lignende sammenhenger.

- Hun har for lengst krysset grensen i forhold til hva hun kan tillate seg av kommersielle ting. Dette forundrer meg ikke, sier han.

Kommunikasjonsrådgiver Ole Christian Apeland mener opptredenen viser at prinsessen først og fremst ser på seg selv som næringsdrivende, ikke kongelig. Han anslår en julebordsopptreden fra prinsesse Märtha Louise til å ligge på rundt 30.000 kroner. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus