Døde av stump vold

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som døde etter å ha blitt funnet hardt skadd i Nes, hadde vært utsatt for stump vold, viser obduksjonsrapporten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøm (NTB): En foreløpig obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk institutt konkluderer med at dødsårsaken antas å være flerorgansvikt. Politiet på Romerike skriver i en pressemelding at det er påvist utbredte stumpvoldskader på avdøde.

Nekter straffskyld

Det var søndag i 12-tiden at politiet fant en mann i 40-årene hardt skadd på en hytte i Skogbygda i Nes i Akershus. Mannen døde mandag ettermiddag av skadene, som politiet mener ikke var selvpåført.

En mann i 30-årene er pågrepet, er siktet for å ha etterlatt avdøde i hjelpeløs tilstand. Han satt tirsdag kveld i avhør. Advokaten til den siktede, Arve Ringsbye, understreker overfor NTB at mannen fremdeles nekter straffskyld. Ringsbye vil være til stede under avhøret tirsdag kveld.

Trenger hjelp fra vitner

Den siktede er ifølge Romerikes Blad en Oslo-mann som leide hytta der 40-åringen ble funnet hardt skadd. Dette er opplysninger Ringsbye ikke ønsker å kommentere.

Politiet vil ikke gi ytterligere informasjon om saken tirsdag kveld. De oppfordrer vitner som i løpet av den siste uken har vært i nærheten av hyttefeltet Sjølieng på Sjøli i Skogbygda, om å ta kontakt. (©NTB)