Logg deg på med Ida

Logg deg på med Ida
Logg deg på med Ida
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ida er alt annet enn konsentrert på jobben. Hun lar internett styre hverdagen og havner stadig i mer eller mindre komiske situasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Ida innlogget» er den første hverdagskomedien i sitt slag som er laget kun for web-tv. Hver fredag møter du Ida (spilt av Kristine Rui Slettebakken) på ABC TV. Det er kun én hovedperson i serien, og det er Ida selv.

- ABC Nyheter har gjennom ABC TV en filosofi om å overføre det beste fra TV-mediet til web. Samtidig vil vi ta hensyn til mediets egenskaper. Derfor satser vi på små drypp med kvalitet, ispedd en liten dose humor. Det vi sender er underholdning til ettertanke, det skal være humrende, og seerne skal få lyst til å se mer, sier redaktør Herman Berg i ABC Nyheter.

Allerede fire måneder etter oppstart har ABC TV 100.000 seere i uken. I tillegg til egenproduksjoner innen underholdnings- og aktualitetssjangeren, publiserer ABC TV daglige nyheter fra hele verden.

Det er ABC TV-sjef Anders Lindstad som har stått for konseptet fra start til mål; fra idé via casting til produksjon og ferdigstillelse. Lindstad har mange års erfaring fra tv-bransjen, blant annet gjennom Dinamo Story, og er entusiastisk i forhold til de nye mulighetene som web-tv tilbyr.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- På nett er det mulig å kjøre kvalitetsproduksjoner som koster lite, hvis man har de rette folkene. Stramt fortalte historier som ser og høres bra ut er målet. I 2008 kommer vi til å satse på denne formelen, sier han. I den første episoden begynner vi med Facebook som kanskje er det nettfenomenet som har skapt mest hodebry for norske arbeidsgivere i år.

- Nettet er jo ingen liten tidstyv for norske arbeidsgivere. Vi tror alle som med stor begeistring opprettet en profil på Facebook, også har fått nedturer med seg på veien.