Frykter flere bomber

Frykter flere bomber
Frykter flere bomber
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Paris frykter flere bomber etter torsdagens eksplosjon som tok livet av en kvinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En brevbombe eksploderte torsdag på et advokatkontor i sentrum av Paris. En kvinnelig advokatsekretær døde av skadene hun pådro seg, mens en advokat ligger alvorlig skadet på sykehus. Fire andre personer ble også rammet av bomben, melder AFP.

Bomben gikk av rundt klokken 12 i fjerde etasje av en kontorbygning i et av Paris mest fasjonable strøk. Bygningen som ble rammet er identisk med stedet der Frankrikes president, Nicolas Sarkozy har bygget sin karriere som advokat, men ingen har klart å etablere en forbindelse mellom presidenten og dagens bombe.

Innenriksminister Michele Alliot-Marie reiste fra Brüssel da hun hørte om hendelsen, og dro hjem for å besøke åstedet. I en uttalelse sier hun at hun:
- Fordømmer på det aller sterkeste denne feige og hatefulle handlingen.

Bombefellen ble sendt i posten til et advokatfirma drevet av Catherine Gouet-Jenselme (60). Pakken ble åpnet av hennes kollega Olivier Brane (58) og hans sekretær.

Ifølge politiet fant man også en annen mistenkelig pakke på åstedet som ikke var åpnet. Etterforskningen gjennomføres av anti-terrorenheten i Paris-politiet.