Billettkaos og ekstrakonsert

Billettkaos og ekstrakonsert
Billettkaos og ekstrakonsert
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den enorme pågangen etter billetter til Springsteens konsert på Valle Hovin 7. juli førte til billettkaos i morgentimene. Som plaster på såret ble det like etterpå bekreftet og lagt ut billetter ekstr

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billettsystemene til Billetttservice brøt mer eller mindre sammen i morges da billettene til Bruce Springsteen And The E Street Bands konsert på Valle Hovin til sommeren ble lagt ut for salg i morges klokken 9.

40 000 billetter ble tross dette revet bort på halvannen time i kaoset, men svært mange kom altså ikke gjennom, verken på telefon eller på Internett. På telefon fikk publikum melding om at «Dagens konsert med Bruce Springsteen er utsolgt. Eventuelt uavhentede billetter vil bli lagt ut for salg 7. september». Dette medførte naturligvis ikke riktighet, da den automatiske meldingen som ble sendt ut gjaldt den forrige konserten med Springsteen og hans band, som altså gikk av stabelen til et fullspekket Oslo Spektrum i går kveld. Og på nettet hang det automatiske billettsystemet seg opp da flere tusen mennesker samtidig ble satt i kø, for så å sprette bakover på ventestatusen.

Det har ikke lykkes ABC Nyheter å få en kommentar verken fra Billettservice eller fra arrangør Gunnar Eide Concerts.

Som et plaster på såret ble det umiddelbart klart at The Boss og bandet hans kommer til å gjøre en ekstrakonsert på samme arena degen etterpå, altså tirsdag 8. juli 2008. De som til slutt kom i gjennom nåløyet i køsystemet fikk da mulighet til å heller kjøpe billett til ekstrakonserten.


Les mer om Springsteen på ABC Nyheter her

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her