Til Norge for første gang

Til Norge for første gang
Til Norge for første gang

The Police innlemmer Norge og Oslo på turneplanen og spiller på Valle Hovin til sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kommer til Norge for aller første gang!Kommer til Norge for aller første gang!

Etter at et gjenforent The Police begynte å turnere igjen tidligere i år har de gjennomført en verdensturne både i Europa og i USA. Norge sto ikke på den opprinnelige planen, men nå har Sting, Steve Copeland og Andy Summers bestemt seg for å utvide turneen til neste år. I den anledning kommer de også til Norge for aller første gang. The Police spiller på Valle Hovin onsdag 11. juni 2008. Billettene legges ut til salg førstkommende mandag morgen klokken 09.00 (hos Billettservice og Oslo Spektrums billettkontor).

Seks år lang karriere
The Police stormet i 1977 den britiske musikkscenen med sin vitale blanding av rock, reggae, punk og jazz. Bandet dominerte toppen av hitlisten og ble spilt på radiokanaler verden over. I de seks årene bandet holdt sammen ble de raskt et av verdens mest berømte og mest spilte band.

Sting, Steward Copeland og Andy Summers har i de siste årene pleiet sine egne solokarrierer, men nå er de ute på sin store gjenforeningsturne. De hadde ingen problemer med å fylle Globen Arena i Stockholm til randen to ganger i august, deres første konserter i Skandinavia på hele 25 år.

Forvent en slagerparade
På settlisten står låter som «Roxanne», «Message In A Bottle», «Every Little Thing She Does Is Magic», og «Every Breath You Take». Sistnevnte fikk i 2005 BMI Award for å ha blitt spilt hele åtte millioner ganger på radio!

The New York Times skrev etter konserten i Madison Square Garden at gjenforeningen vitnet om et dynamisk og vitalt band, hvor bandmedlemmene til og med hadde blitt bedre musikere siden forrige gang de sto på scenen sammen.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Personvernpolicy