Sulten mus spiste på ettåring i Vestfold

Et mareritt utenom det vanlige utspant seg i Åsgårdstrand i helgen. En mus begynte nemlig å spise på ei ett år gammel jente mens hun lå og sov.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var natt til søndag at foreldreparet ble vekket av at datteren gråt. Moren ble forskrekket da hun oppdaget at noe rørte seg i senga.

- Jeg hørte at det var noe spesielt på gråten hennes, og hun var veldig redd. Da jeg tok henne opp, la jeg merke til at det var en mus som løp rundt i babysengen, sier Henriette Thorsen til NRK.

Hun skiftet på sengen, fanget musen, og ettåringen roet seg og falt i søvn igjen. Først neste dag oppdaget foreldrene hva som hadde skjedd med barnet. Den sultne gnageren hadde nemlig spist på babyen.

- Hun hadde fem-seks småbitt i bakhodet, og et lite på øret, sier Thorsen.

Foreldrene ble naturligvis sjokkerte, og ringte straks legevakten mens de renset sårene.

I ettertid har foreldrene begynt å følge nøye med på alt som kan være på rommet.

- Nå er jeg hele tiden redd for at det skal komme mus inn igjen. Jeg ser i senga hver eneste natt etter at hun har lagt seg, sier Thorsen.

Familien har også gått til innkjøp av musefeller. Thorsen innser at livet ikke vil være helt som før etter dette. (©NTB)

Illustrasjonsfoto forside: Flickr.com

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus