Trodde de fant en bombe

Trodde de fant en bombe
Trodde de fant en bombe

Rune Almenning Jarstein og Morten Fevang ble natt til mandag vekket av en vekkerklokke gjemt i en vase. - Jeg trodde det var en bombe eller noe sånt, sier Almenning Jarstein til TA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg trodde det var en bombe eller noe sånt og grep fatt i klokka og kastet den ut i gangen, sier Jarstein til lokalavisa fra Skien.

Odds keeper smilte litt av situasjonen i etterkant, men da det stod på var det ingen spøk for landslagskeeperen. Jarstein fikk sågar problemer med å sove etter hendelsen.

Fikk i resepsjonen

Også midtbanespiller Morten Fevang hørte merkelige lyder i rommet. Han fant vekkerklokken, stoppet den og sovnet fort etter det.

Radisson SAS i Bodø sin direktør, Jan-Ove Edvardsen er svært lei seg for det som har skjedd.

- Jeg er veldig lei meg for det som har skjedd og skuffet over at det i det hele tatt kan skje. Men vi sjekker jo aldri slike ting, som at noen gir bort en blomsterbukett, uttaler han til Telemarksavisa.

En ukjent person leverte blomstene på hotellet og hadde adressert buketten til de to spillerne.

Sint

Odds trener, danske Ove Flindt Bjerg setter svært liten pris på stuntet.

- Det som har skjedd er skamfullt på alle måter. Sånt skjer ikke i USA eller Tyskland, men her skjer det åpenbart. Jeg skjønner at fansen ønsker sitt lag alt vel, men det får være måte på, sier en rystet Odd-trener til TA.

I kveld møtes Bodø/Glimt og Odd Grenland til avgjørende kamp om hvilket lag som får spille i Tippeligaen neste år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus