Kill Buljo verden over

Kill Buljo verden over
Kill Buljo verden over

Filmen lanseres i 26 land og dubbes til japansk, tysk, fransk og engelsk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske filmen Kill Buljo fikk mye oppmerksomhet på American Film Market som nettopp ble avsluttet. Filmen ble solgt til hele 26 land verden over. Japan kjøpte filmen allerede på den første dagen av markedet.

Weinstein i USA kjøpte rettighetene til de engelskspråklige territoriene: England, USA og Australia, og har veldig store forventninger til filmen. Det har også blitt antydet fra flere hold, at man vurderer en kinorelease av filmen i noen av landene.

- At Kill Buljo er solgt til 26 territorier er fantastiske nyheter, og jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket over den samlede gode responsen filmen og ikke minst humoren i filmen, fikk på AFM. Dette er kjempegøy, sier Willy Johansen i CCV as i en pressemelding.

Populær trailer

Den amerikanske kampanjen som ble laget, fikk mye oppmerksomhet fra flere hold på markedet. Og den amerikanske traileren som ble laget i forkant av markedet, ligger nå ute på de fleste store nettsteder for film.

- Det er veldig surrealistisk at Kill Buljo nå skal vises verden over, særlig når jeg tenker på hvor liten den var, og hvor vi begynte. Jeg gleder meg virkelig til å se den dubbet til både japansk og russisk. At Weinstein kjøpte de engelskspråklige territoriene er flott, da øker sjansen for at Quentin Tarantino får sjansen til å se filmen, sier regissør Tommy Wirkola i pressemeldingen.

Les også:

- Sagaen om et drittkonsept

- Kill Buljo - The Movie

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus