Tok en Marilyn Monroe

Tok en Marilyn Monroe
Tok en Marilyn Monroe
Artikkelen fortsetter under annonsen

Elvis Costello sang bursdagssang for Hillary Clinton.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Snur ryggen til EnglandSnur ryggen til England

Mannen som har tatt sitt navn fra to amerikanske ikoner, Elvis Costello, tok før helgen et oppgjør med sitt fødeland og erklærte at han ikke lenger bryr seg om Storbritannia.

Tok en Marilyn Monroe
I forbindelse med valgprosessen for å sikre Hillary Clinton presidentkandidatstatus for Demokratene i USA, deltok Elvis Costello nylig på en tilstelning hvor han sang bursdagssangen til Amerikas tidligere førstedame. Akkurat som Marilyn Monroe gjorde for John F. Kennedy i 1962.

Briten bak låtene «Crawling To The U.S.A.» og «King Of America» tok samtidig et oppgjør med England, og refererte til Glastonbury Festival, hvor han spilte i 2005, som en aldeles grusom opplevelse. Han sier til musikkmagasinet Mojo at han nå er ferdig med sitt gamle hjemland.

- Jeg bryr meg ikke om jeg noen gang kommer til å spille i England igjen. Den konserten fikk meg til å innse at jeg ikke ønsker å komme tilbake. Jeg kommer ikke overens med landet. Vi har mistet forbindelsen. Det er 25 år siden jeg bodde der. Jeg liker det (landet) ikke, og de liker ikke meg.Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her