Tok en Marilyn Monroe

Tok en Marilyn Monroe
Tok en Marilyn Monroe

Elvis Costello sang bursdagssang for Hillary Clinton.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snur ryggen til EnglandSnur ryggen til England

Mannen som har tatt sitt navn fra to amerikanske ikoner, Elvis Costello, tok før helgen et oppgjør med sitt fødeland og erklærte at han ikke lenger bryr seg om Storbritannia.

Tok en Marilyn Monroe
I forbindelse med valgprosessen for å sikre Hillary Clinton presidentkandidatstatus for Demokratene i USA, deltok Elvis Costello nylig på en tilstelning hvor han sang bursdagssangen til Amerikas tidligere førstedame. Akkurat som Marilyn Monroe gjorde for John F. Kennedy i 1962.

Briten bak låtene «Crawling To The U.S.A.» og «King Of America» tok samtidig et oppgjør med England, og refererte til Glastonbury Festival, hvor han spilte i 2005, som en aldeles grusom opplevelse. Han sier til musikkmagasinet Mojo at han nå er ferdig med sitt gamle hjemland.

- Jeg bryr meg ikke om jeg noen gang kommer til å spille i England igjen. Den konserten fikk meg til å innse at jeg ikke ønsker å komme tilbake. Jeg kommer ikke overens med landet. Vi har mistet forbindelsen. Det er 25 år siden jeg bodde der. Jeg liker det (landet) ikke, og de liker ikke meg.Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus