- Odd vinner enkelt

- Odd vinner enkelt
- Odd vinner enkelt
Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Flindt Bjerg tror pappa Ove og gamle lagkamerater enkelt tar seg av Bodø/Glimt i kvalifiseringen. - Odd er bedre enn Glimt over to kamper, sier han til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Pappa klarer det

Christian Flindt Bjerg tror Odd Grenland beholder plassen i Tippeligaen. - Odd taper ikke for Glimt over to kamper, sier han til ABC Nyheter.

Fakta:

Christian Flindt-Bjerg (født 19. februar 1974 er en dansk fotballspiller som for tiden spiller i Jetsmark IFpå tredje nivå i dansk fotball etter blant annet å ha spilt for FC Tirol , Karlsruher SC , Aalborg Boldspilklub , Viking FK , Odd Grenland og Viborg FF.

Flindt-Bjerg spiller hovedsakelig på midtbanen, og er kjent for sitt følsomme skuddbein. I cupfinalen i 2000 scoret Flindt-Bjerg seiersmålet mot Odd Grenland mot nettopp Viking som han hadde forlatt etter internt bråk før sesongen.

Christian Flindt-Bjerg er sønn av Odd Grenland-trener Ove Flindt-Bjerg.

Kilde: Wikipedia







Danske Christian Flindt Bjerg tror Odd Grenland fortsatt blir å se i neste års Tippeliga. Han er skråsikker på at klubben han spilte for i syv år ikke detter ned i Adeccoligaen sammen med Sandefjord og Start.

- Over to kamper skal Odd være bedre enn Bodø/Glimt. Jeg er sikker på at de klarer å beholde plassen i Tippeligaen, sier Christian Flindt Bjerg til ABC Nyheter.

Programforpliktet

I kraft av å være tidligere Odd Grenland-spiller, og sønn av dagens «kriseløsningstrener» for Skiens-laget, Ove Flindt Bjerg, er han nærmest programforpilktet til å tro på telemarkingene. Men mannen med det fantastiske skuddbeinet bedyrer at så ikke er tilfellet.

Ove Flindt Bjerg har støtte fra hjemmebane. Sønnen Christian tror pappa ordner fornyet Tippeligakontrakt for skienslaget når to kvalikkamper mot Bodø/Glimt er unnagjort. (Foto: Scanpix)Ove Flindt Bjerg har støtte fra hjemmebane. Sønnen Christian tror pappa ordner fornyet Tippeligakontrakt for skienslaget når to kvalikkamper mot Bodø/Glimt er unnagjort. (Foto: Scanpix)

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg sier ikke dette fordi jeg tidligere har spilt mange år i Odd, eller fordi min far nå er trener for klubben. Jeg tror virkelig Odd slår Bodø/Glimt, sier «lille-Flindt til ABC Nyheter.

33-åringen har ikke glemt oppgjørene mot Runar Berg og Co. Både som Viking- og Odd Grenlandspiller var han innblandet i flere tøffe kamper mot det gamle storlaget fra nord.

- Jeg husker veldig godt kampene mot Bodø/Glimt, og særlig fra tiden i Odd. Selv om vi slet mot dem, i hvert fall den første tiden min i Skien, var det alltid gøy å møte dem.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

-Følger Norge

Flindt Bjerg, som i dag spiller for den danske 2. divisjonsklubben Jetsmark IF, følger meget godt med på det som skjer i norsk fotball.

- Jeg er fullt oppdatert på hva som skjer i Norge, spesielt i Tippeligaen, men og Adeccoligaen. Jeg har i dag, selv om jeg bor i Danmark, fortsatt svært god kontakt med flere av de jeg ble kjent med i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dansken, som scoret det avgjørende 2-1 målet i cupfinalen mot gamleklubben Viking i 2000, har fått med seg formutviklingen til lagene som nå skal kjempe om den siste plassen i Tippeligaen. Han tror det er et viktig moment og det som kan bli utslagsgivende for at Odd Grenland beholder plassen i vår øverste liga.

- Jeg har jo fått med meg at Odd har vunnet sine tre siste kamper mens Glimt på sin side har tapt de tre siste. Det tror jeg kan ha noe å si for utfallet av kvaliken. Faren for Odd ligger i at det er lett å undervurdere motstanderen, fortsetter dansken, hvis dialekt tydelig bærer preg av flere år i Norge.

Minimum to mål

Odd Grenland, som berget kvalikplassen i aller siste runde med seier over Fredrikstad i Skien, har gått av banen som seierherrer med sifrene 2-0 i sine tre siste kamper. Flindt Bjerg blir ikke overrasket om det også skjer i dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg tror Odd vinner med to mål eller mer, og det er ikke umulig at det blir 2-0 for fjerde kampen på rad. Alt over 2-0 er det jeg forventer at Odd skal vinne. Da er de også garantert å holde seg, sier Flindt junior til ABC Nyheter.

Skulle vært i Skien

Planen var at den tidligere Viking- og Odd spilleren skulle være ringside på Skagerak Arena i kveld, men kampprogrammet i Danmark tillater ikke at han får med seg oppgjøret i Skien.

- Vi har kamp på lørdag så jeg får dessverre ikke sett kampen i Skien, men jeg skulle egentlig vært der. Synd, for jeg hadde virkelig sett frem til å se Odd spille og ikke minst vinne, sier han til ABC Nyheter.