Henlegger valgjuks i Drammen

Henlegger valgjuks i Drammen
Henlegger valgjuks i Drammen

- Jeg har mest lyst til å gråte jeg nå, sier Yousuf Gilani (Ap), som ble anklaget for å jukse under valget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er politiinspektør Dag Einar Lyngås ved Drammen politistasjon som overfor Dagbladet.no bekrefter at saken vil bli henlagt på grunn av bevisets stilling.

- Åh, det var godt å høre. Jeg har mest lyst til å gråte jeg nå, jeg sitter med tårer i øynene, sier Yousuf Gilani da han får nyheten om henleggelsen av Dagbladet.no.

Ap-politikeren har hele tiden hevdet sin uskyld, og mener seg utsatt for et komplott. Han har tidligere fått støtte både fra partikolleger og Frp-vennen Jørund Rytman.

- Jeg har aldri vært mistenkt i saken, men jeg vil likevel rette en stor takk til etterforskerne som har tatt denne saken alvorlig og gjort en grundig jobb. De har brukt rikelig med tid og gjort en ordentlig etterforskning. sier Gilani til Dagbladet.no.

- Jeg står fast på at dette har vært en svertekampanje mot meg.

Valgfusksaken startet da noen fremsatte påstander om at personer i rusmiljøet i byen fikk penger og kebab for å stemme på Arbeiderpartiet under årets lokalvalg. Ap-politiker Yousuf Gilani ble samtidig beskyldt for å ha påvirket velgere inne i selve valgavlukkene mens han var funksjonær.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus