- Bildet av Fredrikstad-ordføreren er ekte

- Bildet av Fredrikstad-ordføreren er ekte
- Bildet av Fredrikstad-ordføreren er ekte
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildet av Fredrikstad-ordfører Eva Kristin Andersen ikledd Bandidos-genser er ekte, og tatt hjemme hos en annen Frp-politiker, hevder en kilde overfor Fredriksstad Blad.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
- Er ekte
Bildet av Fredrikstad-ordfører Eva Kristin Andersen iført Bandidos-genser er ekte og tatt hjemme hos en annen Frp-politiker, hevder en kilde overfor Fredriksstad Blad. Foto: Fredriksstad Blad / SCANPIX

Bildet skal ha blitt tatt like etter valget i høst.

– Jeg var der. Og få dager etter det ble tatt, sendte Frp-eren det til meg fra sin mobiltelefon, sier kilden til Fredriksstad Blad. Nummeret bildemeldingen er sendt fra er ifølge avisa identisk med mobilnummeret politikeren står oppført med i telefonkatalogen.

– Manipulert

Ordfører Eva Kristin Andersen står torsdag formiddag fast på at bildet er manipulert.

Hun forteller til NRK at hun ikke kjenner til hvem som skal ha tatt bildet, og at hun ikke vet når og hvor det er blitt tatt.

– Som ordfører i Fredrikstad er det riktig for meg å fortelle min versjon. Jeg tar avstand fra mc-miljøet, jeg ikke har noe kontakt med det miljøet, og jeg har ikke hatt noe med det konstruerte mms-bildet å gjøre, sier Andersen til NRK.

Vil være anonym

Kilden til Fredriksstad Blad vil ikke stå fram med navn og bilde i avisa, men hevder motivasjonen for å vise dokumentasjonen til avisa er irritasjon over debatten om hvorvidt bildet er manipulert eller ikke.

– Bildet er ekte. Det er tatt i gangen til Frp-politikerens bolig. Han har stått i stua da han tok bildet, sier kilden.

Genseren skal tilhøre Frp-politikeren, og er et offisielt produkt for Bandidos’ Fredrikstad-avdeling Bandidos eastside chapter. (©NTB)