The Zombies avlyser

Det engelske 60-tallsbandet The Zombies har avlyst sin konsert i Oslo førstkommende fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avlyser på selveste Halloween-aften, men kommer tilbakeAvlyser på selveste Halloween-aften, men kommer tilbake

Til stor fortvilelse for de mange 60-tallsentusiastene med billett til fredagens konsert med britiske The Zombies på Fabrikken i Oslo, melder arrangøren nå at bandet har sett seg nødt til å avlyse.

«Bandets vokalist Colin Blunstone har fått influensa og har mistet stemmen, så det er svært lite vi eller bandet kan gjøre med dette, annet enn å beklage ovenfor de som har kjøpt billett», heter det i en pressemelding.

Kommer tilbake

Som plaster på såret bekreftes det samtidig at The Zombies har lovet å kommet tilbake til Oslo, og en ny dato vil bli satt opp i månedsskiftet januar/februar. Endelig bekreftelse kommer før helgen.

De som har billett til den avlyste konserten kan benytte den samme billetten når bandet kommer tilbake, men det er også fullt mulig å få refundert hele beløpet for de som ønsker det.

The Zombies hadde sin storhetstid på 1960-tallet og herjet hitlistene med låter som «She's Not There», «Tell Her No», «She's Coming Home», «I Want You Back Again» og «Time Of The Season». Bandet utgjorde sammen med blant annet The Beatles en betydelig del av den såkalte «britiske invasjonen» på de amerikanske hitlistene, og oppnådde større suksess på andre siden av Atlanteren enn hjemme i England.

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus