Meny

Birkebeinerrittet fulltegnet på 90 sekunder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utrolige 90 sekunder tok det før neste års Birkebeinerritt var fulltegnet. 8000 plasser ble revet bort da påmeldingen åpnet tirsdag morgen.

- I fjor tok det 30 minutter, og vi syntes det var veldig, veldig raskt den gangen. Dette hadde vi ikke drømt om, sier daglig leder Tone Lien i Birkebeinerrittet til aftenposten.no.

Totalt er det 16.500 plasser i rittet, men halvparten av plassene er forhåndsgitt til deltakere som tar «trippelen», sponsorer, utlendinger og dem som har vært med fem ganger eller mer.

En halvtimes tid etter at påmeldingen åpnet sto nesten 8500 på venteliste. Lien forteller at det er liten sjanse for å få plass for dem som står på venteliste.

- Det vil kun bli frigjort plasser dersom noen ikke betaler eller noen har registrert seg feil. Det vet vi mye mer om over helgen, forteller Lien. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus