Fjerdeplass for Ullevålseter

Fjerdeplass for Ullevålseter
Fjerdeplass for Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til fjerdeplass på den første skikkelige etappen i ørkenrallyet UAE Desert Challenge mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etappen ble vunnet av spanske Marc Coma som var 7.15 minutter foran nordmannen. Franske Cyril Despres endte på 2. plass, mens spanieren Jordi Viladoms ble nummer tre.

Med en temperatur på godt over 40 varmegrader og masse løs sand ble det en tøff utfordring for deltakerne på den totalt 272 km lange spesialetappen. Ullevålseter startet som femtemann, men var etter få mil alene og først i sporet.

- Jeg har hatt en morsom og flott dag i sanden. Jeg ble etter hvert kjørende først mesteparten av etappen, og det fungerte faktisk veldig bra. Jeg tok det med ro og gjorde ingen krumspring, verken når det gjaldt navigering eller fart. Fjerdeplassen smakte bra, for selvfølgelig ønsker jeg som alltid en god plassering, sa Ullevålseter.

- Samtidig må jeg være tålmodig for å sjansen til å nå hovedmål mitt som er å sikre en pallplass sammenlagt i årets VM, fortsatte motorcross-kjøreren fra Nordmarka.

Tirsdag kjøres den andre av totalt fem etapper. Rally avsluttes i Dubai fredag. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus