Meny

Drillos Irak videre med 0-0

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egil Olsens Irak-lag nøyde seg med 0-0 i returkampen mot Pakistan, men er klar for gruppespillet i den asiatiske VM-kvalifiseringen.

Alt ble avgjort med 7-0-seieren i bortekampen forrige uke. Returkampen i Syria søndag var en formalitet, men litt skuffende var det likevel at det ikke ble hjemmeseier.

- Vi er overhodet ikke fornøyd med at vi ikke vinner. Vi presset hele tiden og hadde 15-0 i målsjanser. Pakistan ble mer og mer inspirert, mens vi ble mer og mer frustrert, sa assistenttrener Otto Ulseth til NTB.

I søndagens kamp hadde flere av de viktige spillerne fått fri for å spille klubbkamper. Men Ulseth mener de ferske asiamestrene ikke slet med motivasjonen selv om Irak var så godt som klar gruppespillet allerede.

- Jeg tror folk hadde lyst til å prestere, og det var mange irakere på tribunen som hadde store forventninger, sa Ulseth.

Drillo og assistent Ulseth fant likevel noen lyspunkter etter det målløse oppgjøret. (©NTB)

Forsidefoto: Scanpix

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus