Tutta avgjorde med eagle

Tutta avgjorde med eagle
Tutta avgjorde med eagle

Suzann Pettersen ga bort sju slags ledelse og lå likt med Laura Davies før siste hull i helgens LPGA-turnering. Så avgjorde hun med eagle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan ikke gjøres stort mer dramatisk enn da «Tutta» tok sin femte LPGA-tittel i Thailand. Hun hadde seieren dypt i lomma etter å ha greid ni birdies på en bogeyfri 63-runde lørdag, men søndag stemte ikke spillet like godt.

Etter to bogeys og tre birdies på de første 15 hullene var mesteparten av ledelsen borte, men det var fortsatt norsk ledelse med to slags margin. Så ble det bogey også på 16. og 17. hull, og dermed var det likt mellom Pettersen og den engelske veteranen Davies.

Davies, som innledet sin runde med eagle, gikk sju slag under da hun rullet inn en birdie også på sistehullet. Men det hjalp ingenting, for «Tutta» trengte bare tre slag på å senke ballen på par fem-hullet.

Dermed kunne kvinnegolfens mest formsterke spiller juble for sin tredje LPGA-seier den siste måneden. Hun gikk sisterunden ett slag under par og endte 21 slag under totalt. Det ga seier ett slag foran Davies og tre foran Paula Creamer. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus