Meny

Leter i leiligheten til Sardar

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kriminalteknikere finkjemmet lørdag leiligheten til savnede Belur Sardar.

Ektemannen til den 29 år gamle Belur Sardar som har vært savnet fra sitt hjem i Mjøndalen siden 30. april er pågrepet og siktet for å ha stått bak forsvinningen. Arkivfoto: Politiet / SCANPIX HANDOUTEktemannen til den 29 år gamle Belur Sardar som har vært savnet fra sitt hjem i Mjøndalen siden 30. april er pågrepet og siktet for å ha stått bak forsvinningen. Arkivfoto: Politiet / SCANPIX HANDOUT

Ifølge Drammens Tidende var det stor aktivitet i og like utenfor leiligheten lørdag ettermiddag.

To Kripos-etterforskere undersøkte boligen for tekniske bevis. Flere av eiendelene ble flyttet ut på plattingen utenfor leiligheten hvor Belur Sardar bodde sammen med mannen og de fire barna.

Politiet vil ikke kommentere om det er gjort noen interessante funn som eventuelt kan knytte den drapssiktede ektemannen (42) til konas forsvinning.

– Vi fortsetter gjennomgangen av huset, er alt politiinspektør Per Morten Sending vil si til Drammens Tidende.

Ektemannens forsvarer, advokat Heidi Birkeland, er heller ikke informert om det er funnet bevis i leiligheten.

– Vi har ikke hørt noe om funn, sier Birkeland til avisen.

Ektemannen ble avhørt fredag og lørdag.

Senest mandag må politiet ta stilling til om de vil framstille 42-åringen for varetektsfengsling. Ektemannen ble fredag pågrepet og siktet for å ha drept kona, som har vært savnet siden 7. mai. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus