Historisk Stian Sørlie

Historisk Stian Sørlie
Historisk Stian Sørlie

Stian Sørlie vant på Nurbürgring. Endte på fjerdeplass totalt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Racerkjører Stian Sørlie er historisk. Med sin klasseseier i sesongens siste løp i Langdistansemesterskapet på Nurbürgring i dag vant han som første nordmann noensinne Juniorpokalen i samme mesterskap. Dette i konkurranse med førere på biler som har vesentlig mer motoreffekt enn det spydeberggutten har i sin BMW 120d. I tillegg plasserte hans makker, Jörg Viebahn, seg som fjerde beste bil i mesterskapet totalt.

Stian Sørlie er meget fornøyd med prestasjonene denne sesongen.

- Tatt i betraktning at dette er min debutsesong i mesterskapet, så er resultatene langt over det som var forventet av meg. I tillegg til at de var litt over min egen målsetting. Jeg gleder meg stort til å fortsette her til neste år og jakte på totalseieren i hvert eneste løp. Etter forrige løp feiret jeg med et lite kakestykke. I dag skal jeg og teamet feire med store kakestykker. Det fortjener teamet, BMW og jeg. Tusen takk til alle som har hjulpet meg slik at disse resultatene har vært oppnåelige.

Det stilte nær 200 biler til start, og Stian Sørlie kjørte som vanlig sammen med makker Jörg Viebahn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus