Enighet mellom NRK og Mina

Enighet mellom NRK og Mina
Enighet mellom NRK og Mina

Den sparkede P3-programlederen Mina Hadjian (32) har kommet til enighet med P3-ledelsen, men må likevel gå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Den kontroversielle programlederen fikk tidligere i måneden sparken fra NRK P3, på grunn av det ledelsen i NRK karakteriserte som lengre tids samarbeidsproblemer.

Hadjian varslet først at hun ville slåss for jobben, og mente NRK ikke hadde gyldig oppsigelsesgrunn. Fredag har imidlertid programlederen og statskanalen kommet til enighet. Hva avtalen innebærer vil partene ikke uttale seg om, annet enn at det er klart at Minas dager i P3 er over for godt.

- Jeg var overrasket over NRK P3 Trondheims ønske om å avslutte kontrakten med meg i forrige uke, men er glad for at vi nå har blitt enige, selv om jeg syns at det er leit at det endte som det endte. Jeg har hatt en hektisk og fantastisk tid i NRK og kommer til å savne å lage programmet for NRK P3. Jeg gleder meg til å snakke med lytterne mine igjen, sier Mina Hadjian i en kommentar.

Ifølge Dagbladet er hun nå tilbake i Oslo og skal ta seg en lang ferie før hun ser seg om etter en ny jobb. Hun avviser heller ikke at hun kan komme til å jobbe for andre kanaler i NRK-systemet i fremtiden. (©NTB)

Personvernpolicy