Vil kle av MC-gjenger

Vil kle av MC-gjenger
Vil kle av MC-gjenger

Politiet ber hoteller nekte MC-gjester å gå med vester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:

AFP / Berthold Staedler / Scanpix.

I et brev fra politiet i Bergen til byens hoteller skriver politiet at det er ønskelig at hotellene ber MC-gjestene om å ikke gå med skinnvester med merker på ryggen, skriver Bergens Tidende.

Politiet i Bergen er forberedt på storinnrykk av MC-klubber fra hele Europa. Bakgrunnen er at klubben Highwaymen MC har jubileumsfest i Espelandshallen i byen.

Administrerende direktør Per Paulsen ved Radisson SAS Royal Hotel i Bergen, sier til ABC Nyheter at det ikke er en aktuell problemstilling for dem.

- Men selv om vi hadde hatt mc-gjester på gjestelisten vår, ville vi ikke bedt dem om å ta av seg vestene, sier han.

I brevet skriver politiet at det hadde vært ønskelig med en tilbakemelding fra hotellene om noen gjester med slik bakgrunn hadde bestilt rom, ifølge Bergens Tidende.

Paulsen sier igjen at det ikke er en aktuell problemstilling.

- Vi vet ikke om det er MC-gjester som bestiller rom, sier han, og legger til at de normalt sett har et bra samarbeid med politiet.

Rune Hanstvedt i Highwaymen, har liten forståelse for politiets anmodning.

- Vi har hatt gjester i byen før, og er det noen som vet å oppføre seg på disse hotellene så er det MC-folk. Vi lager heller ikke noe bråk dersom noen ber oss om å ta av oss vestene, sier Hanstvedt til Bergens Tidende.