Meny

Sønn siktet for drap på moren

Sønn siktet for drap på moren

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann er siktet for forsettlig drap på sin egen mor (56) etter at hun ble funnet død hjemme hos seg selv på Frogner i Oslo natt til fredag.
Oslo (NTB-Peter Tálos): Politiet rykket ut til adressen på Frogner i Oslo etter at datteren meldte moren savnet torsdag kveld. I tomannsboligen like overfor Frognerparken fant tjenestemennene den døde kvinnen sammen med den drapssiktede sønnen.

Ikke tilstått

- Kvinnen ble funnet drept i sin egen leilighet. Hennes sønn ble funnet på åstedet, og på grunn av omstendighetene der, ble han pågrepet, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen.

Sønnen er siktet for forsettlig drap på moren. Han skal i avhør sammen med sin forsvarer, advokat Vegard Aaløkken, fredag ettermiddag. Sønnen har ikke tilstått å ha drept moren.

- Han er ikke formelt avhørt, men den første kommentaren han ga da tjenestemennene kom til boligen var at han skjønte han måtte være med politiet, sier Kristiansen til NTB.

Ukjent drapstidspunkt

Kvinnens datter tok torsdag kveld kontakt med politiet og uttrykte bekymring fordi hun ikke hadde kommet i kontakt med sin mor siden kvelden før. Datteren hadde vært bortreist, men hadde ikke fått kontakt med moren. Senere torsdag kveld fikk politiet også en annen bekymringsmelding fra et annet familiemedlem, og besluttet derfor å ta seg inn i kvinnens leilighet sammen med datteren.

- Vi kjenner foreløpig ikke eksakt til når kvinnen skal ha blitt drept. Datteren som meldte moren savnet hadde ikke hatt kontakt med henne siden kvelden før. Vi må vente på den foreløpige obduksjonsrapporten før vi får et dødstidspunkt, sier Kristiansen.

Psykiske problemer

Sønnen skal ha forhistorie med psykiatriske problemer, men politiet kunne ikke si hvorvidt dette hadde noen forbindelse med hva som var skjedd.

Politiet vil foreløpig ikke opplyse om hvordan kvinnen skal ha blitt drept, eller gi en beskrivelse av åstedet. Kriminalteknikere jobber fredag på stedet, og hundepatruljer fra politiet søkte fredag morgen i flere timer på Frogner plass. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus