«Tar» en Radiohead

«Tar» en Radiohead
«Tar» en Radiohead

Trent Reznors samarbeid med Saul Williams resulterer i at deres nye album legges ut for fri nedlasting neste torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilbyr nytt album helt gratisTilbyr nytt album helt gratis

Nine Inch Nails-sjefen går med dette i Radioheads fotspor og følger opp tråden de startet med å tilby publikum å kunne laste ned albumet fra deres eget nettsted. Reznor, som på denne utgivelsen samarbeider med rapperen Saul Williams, tar det hele enda et hakk lenger og tilbyr hele albumet uten at det skal koste forbrukeren noe som helst.

Vil gi forbrukerne bedre kår - Det er en klar sammenheng mellom måten Radiohead nylig lanserte sin nye plate på og hvordan vi har valgt å gjøre det, innrømmer Trent Reznor på Nine Inch Nails hjemmesider. - Etter å ha vurdert dette, kanskje litt vel mye, har jeg nå finpusset litt på ideen og bestemt meg for å gi forbrukerne bedre vilkår.

Albumet har fått tittelen «The Inevitable Rise And Liberation Of Niggy Tardust» og kan lastes ned gratis på Niggystardust.com fra og med 1. november.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus