- Sollied blir i Belgia

- Sollied blir i Belgia
- Sollied blir i Belgia

Trond Sollied satt i går kveld i møte med sin arbeidsgiver AA Gent. – Han fullfører kontrakten her i Belgia var det han sa til oss, sier den belgiske klubben til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På en følelsesladet pressekonferanse på Lerkendal i dag sa Knut Tørum opp som RBK-trener. Nå raser spekulasjonene om hvem som skal overta laget i fremtiden.

I første omgang har trønderne ansatt Trond Henriksen og Kåre Ingebrigtsen som klubbens hovedtrenere.

Det kanskje heteste navnet til å overta roret på Lerkendal, med en langtidskontrakt i lomma, er dagens trener i belgiske AA Gent, nordmannen Trond Sollied. Sollied har selv proklamert at han kommer til Trondheim førstkommende helg, men bedyrer at det ikke har noe med Rosenborg å gjøre.

Det bekrefter også AA Gent ovenfor. De hevder han blir i Belgia.

- Jeg hadde et langt møte med Trond i går kveld og der fortalte han oss at han akter å fullføre kontrakten han har med oss. Det var et langt og svært så hyggelig møte, sier AA Gents daglige leder, Michel Louwagie til ABC Nyheter. Og fortsetter:

- Men det er riktig at han drar til Trondheim til helgen.

Han understreker videre at turen til Trondheim har vært planlagt lenge. Ifølge Louwagie skal ikke turen til Norge være av «fotballmessig» art.

- Siden det er ferie her i Belgia har Trond valgt å reise til Norge, Men det har ingenting med Rosenborg å gjøre, fortsetter Louwagie.

Louwagie sier Rosenborg, som i går overkjørte Valencia og vant 2-0 hjemme på Lerkendal, ikke har kontaktet den belgiske klubben angående trener Sollied.

- Nei, Rosenborg har ikke kontaktet oss med tanke på Sollied. Vi har ikke hørt noen ting, er hans korte svar.

Og han vil heller ikke spekulere i hva som vil skje dersom trønderne kommer på banen.

- Det blir umulig å svare på spørsmål som dreier som «hvis» og «dersom» rundt Trond Sollied. Vi kan kun forholde oss til situasjonen slik den er i dag. Og det er per i dag ingenting som tilsier at Sollied forsvinner fra oss med det første, sier Louwagie.

Gent-treneren har en klausul i sin to-års kontrakt som sier han kan forlate klubben til sommeren, men tirsdag skrev Adresseavisa at Rosenborg jobber hardt for å få Sollied til Lerkendal før den tid.

Dersom Trond Sollied blir trener i Rosenborg er det ikke første gang han leder laget fra sidelinjen. Han hadde ansvaret for trønderne sesongen 1998, noe som blant annet resulterte i Tippeligagull.

Les også: - Rosenborg har pissa i buksa

Personvernpolicy